DEN MATEK

DEN MATEK

Váš monogram na míru v ceně šátku

May 02, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
BESPOKE HANDBAG: BRIDAL CLUTCH

BESPOKE HANDBAG: BRIDAL CLUTCH

Jsou klienti, kteří už jsou jako rodina. Takže když přijdou s šibeničním termínem, nespím a vyšívám, abych jim ten jejich speciální den udělala ještě speciálnějším🤍
April 24, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
BESPOKE HANDBAG: ABSTRACT

BESPOKE HANDBAG: ABSTRACT

Bespoke embroidered silk handbag with a removable cross-body strap and a hidden embroidered dedication on the inside. Embellished with Preciosa crystals and TON beech handle.
April 19, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
Andrea Vytlačilová pro Safari Park Dvůr Králové

Andrea Vytlačilová pro Safari Park Dvůr Králové

Měla jsem tu největší čest a radost vytvořit pro vizuál pro Safariběh na záchranu psa hyenového - moje kresba tak v sobotu 13. dubna poletovala po celém zoo nejen na našem největším fanouškovi👶🏻, ale i na medailích, které běžci dostali, taškách, … Vybralo se přes čtvrt milionu korun!

P.s.: Trička si můžete koupit i po akci na webu Safari Parku🐾

 

April 13, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
Šátek s Vaším monogramem

Šátek s Vaším monogramem

V neděli jsem oslavila narozeniny a jako každý rok i letos jsem si pro Vás jako poděkování připravila malé překvapení.
April 11, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
BESPOKE HANDBAG: SWANS

BESPOKE HANDBAG: SWANS

Made for a daughter as a gift from a loving mother. The daughter lives in Berlin, Germany, and used to be a ballerina, therefore we focused on the Swan lake - there is a number of hidden puns and meanings which I will not be revealing out of respect of course but one thing I can mention is the reflection of the Berlin skyline in the lake hidden under the handbag’s lapel. Also an embroidered dedication on the inside is a must!

The handbag is made solely in black and white with a touch of powder pink. The design revolves around a pair of swans (Odette and Odile) intervened. Delicately embroidered and embellished with tiny beads and shiny crystals, paired with a TON black beech handle.

March 26, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
BESPOKE HANDBAG: IRENA

BESPOKE HANDBAG: IRENA

Bespoke handbag for a dear client’s mother for a special birthday. Her mother is a fabulous lady who only wears red and loves India ♥️🧡
March 19, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
Andrea Vytlačilová pro SOKOL

Andrea Vytlačilová pro SOKOL

Návrhářka Štěpánka Pivcová vytvořila půvabný nový kroj pro Českou obec sokolskou a já měla tu čest oděv doplnit hedvábným šátkem ... 🇨🇿
March 07, 2024 — Andrea Zlamal Vytlačilová
Objednávky pro letošní Vánoce uzavíráme 19.12.2022

Objednávky pro letošní Vánoce uzavíráme 19.12.2022

Poslední letošní (zaplacené) objednávky doručované Zásilkovnou (po České republice) odešlu ve středu 20.12.2023, den předtím (tedy v úterý 19.12.2023) tak mohu přijmout poslední objednávky, aby k Vám dorazily do Štědrého dne

Pro největší opozdilce nabízím ještě jednu možnost - vyzvednutí ve čtvrtek 21.12.2023 a v pátek 22.12.2023 v mém ateliéru v Praze na Malé Straně. Při objednávce zvolte možnost "vyzvednutí v ateliéru".

December 14, 2023 — Andrea Zlamal Vytlačilová
Out of Office: 26/8 - 5/9/2023

Out of Office: 26/8 - 5/9/2023

I will be searching for inspiration & taking some time off at the end of August / beginning of September so the studio will be closed during this time. All orders will be despatched after 5/9/2023. Thank you and enjoy your holidays! A.
August 14, 2023 — Andrea Zlamal Vytlačilová
MONOCLE ON DESIGN podcast with Andrea Vytlacilova

MONOCLE ON DESIGN podcast with Andrea Vytlacilova

Morgan Childs recently visited me in my studio and we talked all things creative for the latest episode of MONOCLE ON DESIGN which aired on Tuesday 1 August 2033. Thank you Morgan for such a lovely talk!

Listen to the podcast (in English) on Monocle Radio here (chapter 3).
August 02, 2023 — Andrea Zlamal Vytlačilová
Autorská výstava DOTEK HEDVÁBÍ v galerii Neumannka v Prachaticích

Autorská výstava DOTEK HEDVÁBÍ v galerii Neumannka v Prachaticích

Srdečně Vás zvu na vernisáž mé výstavy "Dotek hedvábí" v prachatické galerii Neumannka - vernisáž je už příští pátek 28. července od 18.00. Budu se moc těšit na setkání! K vidění budou nejen mé hedvábné šátky, ale i úplně nové kabelky.

A.

July 18, 2023 — Andrea Zlamal Vytlačilová